Date

Justus Timonen Kivenlahti Squashin Juniori Teamiin!

Kivenlahti Squash tulee mahdollisuuksien mukaan auttamaan Junior Teamin jäseniä niin kenttä, valmennus ja varustusten osalta. Teamin jäsenet edustavat edelleen omia seurojaan.

Tulemme seuraamaan Juniori Teamin jäsenien kilpailuja ja matkaa tämän hienon lajin saloihin. Parhaiten teuraa nuorten tapahtumia seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa

Pelaamalla mahdollisimman paljon Kivenlahti Squashissa olet omalta osaltasi tukemassa tätä arvokasta työtä. 

Junior Team jäsen numero 4: Justus Timonen

Neljä ja puoli vuotta pelanneen Justuksen tekeminen on helppoa. “Taisin syntyä maila kädessä” – Justus tuumaa. Tarina ei kerro mikä maila silloin oli kädessä, mutta tänään Justus käskyttää palloa Technifibre Carboflex X-Top -mailalla.

Lue lisää Justuksesta FB-kirjoituksestamme tästä.

Junior Team jäsen numero 3: Teo Niemi

Ahkera, intohimoinen ja motivoitunut harjoittelija. Viisi vuotta pelannut Teo ei ole ikäluokkansa kärkeä, mutta kirii umpea kiinno koko ajan. Teo on tunnettu herrasmiesmäisestä käyttäytymisestään kentän ulkopuolella. 

Lue lisää Teo:sta FB-kirjoituksestamme tästä.

Junior Team jäsen numero 2: Hugo Koskivaara

Hugo on alle 13-vuotiaiden hallitseva Suomen Mestari. Hänellä on useita alle 11- ja 13-vuotiaiden SM-kultamitalleja. Nyt Hugo on alkanut saavuttaa menestystä jo aikuistenkin sarjoissa. 

Lue lisää Hugosta FB-kirjoituksestamme tästä.

Junior Team jäsen numero 1: Oliver Aarto

Squashia ja jalkapalloa kilpatasolla pelaava Oliver on treenannut squashia jo 6-vuotiaasta asti. Hän on edustanut Suomea jo pari kertaa EM-kilpailuissa.  

Lue lisää Oliverista FB-kirjoituksestamme tästä.

Lue
Myös